Pentru Erika

Un numar important de artisti contemporani români au donat lucrari pentru organizarea unei licitatii caritabile prin care se urmaresse strângerea sumei de 200 000 EU, necesare tratamentului unei fetite de doi ani bolnava de leucemie. Erika Eleny Josian a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica pe 31.10.2008 de Institul Clinic Fundeni. În august 2008, medulograma ei arata normal, cel putin asa sustin medicii care i-au facut analizele. La repetarea analizelor, doua luni mai tarziu, s-a descoperit ca are peste 90% celule blastice cu aspect morfologic limfoblas. Singura sansa de supravietuire este tratamentul în strainatate care trebuie facut imediat. Costurile acestui tratament sunt foarte mari, iar parintii nu si le permit. Ca sa o ajute, artistii români s-au solidarizat, donând fiecare câte o lucrare spre a fi vânduta, în speranta ca sumele strânse vor acoperi o parte importanta din tratament. Lucrarile lor vor fi vândute sub forma de licitatie joi 27 noiembrie 2008, la Anaid Art Gallery, începând cu ora 17:00.

Anaid Art Gallery
Strada Slobozia nr. 4, sector 4, Bucuresti
Tel. +4021 337 1187
Fax. +4021 336 6056
E-mail: contact@anaidart.ro

Asa ca..daca esti student la arte, sau daca faci fotografii uimitoare, daca te pricepi la desen sau pictura, contacteaza Anaid Art Gallery. Poti sa ajuti.

http://apelerika.wordpress.com/

Advertisements

1 Response so far »

 1. 1

  Andrei Pavel said,

  “Desenam pentru Erika”- video la Anaid

  Diana Dochia spune mai multe despre proiect. Artistii Alexandru Radvan si Dan Piersinaru vorbesc despre artistii implicati in proiect.

  Salut!

  Vineri 21 nov, adica maine voi posta pe blog [www.sssfinxxx.blogspot.com] linkuri catre editia “Desenam pentru Erika” la “Clipa de arta” de pe sensotv.ro.
  In calitate de producator al emisiunii promovez pe aceasta cale pe langa postarile anterioare acest proiect. Ca artist, chem pe altii sa doneze o lucrare. Ca om [de cateva zile si ca blogger] ma implic cat pot de mult.
  Am trimis acest anunt celor care au publicat bloguri pentru Erika.

  TOate cele bune,
  Andrei Pavel


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: